Szülő – gyerek családi jóga

Vásárlás után a videók elérhetőek az oldalon

Szülő - gyerek családi jóga

Ár: 6500FT

Időtartam: 3x 30-35 perc + érzelem játék + 3 ingyenes videó a Youtube-ról

Kinek ajánlom

9-18 éves tinédzsereknek és szüleiknek

 

Ajándékozd meg a családod egy közös élménnyel!

Jógázzatok együtt!

 

Egy kis ajándékkal készültem az egész családnak 🙂

 

Annyiszor hallom azt szülőktől, hogy megőrülök a kamasz gyerekemtől, folyton csak a telefont nyomkodja, nem lehet vele beszélgetni, stb, stb…

 

Én magam is gyakorló tini anyuka vagyok, épp egy nagyon lázadó 15 éves ikerpár anyukája. Fogjátok őket látni a videókon. :))

 

Sokszor mi magunk se vesszük észre, hogy állandóan csak a tennivalókat soroljuk a gyerekeknek, különböző elvárások,tanulás, otthoni feladatok…véget nem érően tudnánk ezeket sorolni. Aztán meg nagyon csodálkozunk, hogy jéé, nem akar velem beszélgetni a gyerekem!

 

Nagyon fontos lenne mindennap érdeklődni az ő kis élete, problémái iránt is: mert neki is van sok. Például hogyan fogadja el a korosztálya, vannak-e barátai akikben megbízik, tetszik-e annak a fiúnak / lánynak, aki épp most a kiszemeltje. Ha éppen bunkón válaszol, akkor annak mi az oka, lehet, hogy éppen őt is bántotta valaki?

 

Miért mondom el ezt egy jógaóra kapcsán?

 

Két dolog miatt:

 

1.Amikor egy kicsit mást csinálunk, mint amit mindennap szoktunk, kizökkenünk a normál kerékvágásból, akkor teljesen felfrissülünk lelkileg, szellemileg, és a jógával testileg is. 

Fontos olyan közös élményeket szerezni együtt, ahol kicsit nevethetünk, próbálgathatjuk a hátárainkat, és együtt, egymást támogatva fejlődhetünk is. Az a jól elcsépelt minőségi idő! Mert sokszor nem is a hossza számít az együtt töltött időnek….

A közös jógázásban egymást segítve erősödünk és lazítunk. 

Támogatjuk egymást a fejlődésben.

Megérintjük egymást.

Ellazulunk és feltöltődünk.

Játékosan jógázunk együtt, de kicsit befelé is figyelünk.

 

Ne ijedj meg, ha túl erősnek érzed a gyakorlást, bármikor tedd le nyugodtan a térded, vagy kezed, könnyítsél, vagy akár pihenhetsz is. 

 

Ne erőlködj, de végezz egy kis erőfeszítést.

 

2.Kaptok egy ajándék játékot amihez szükségetek van egy csomag M&M cukorkára. Érzelemjáték. Ezzel a játékkal olyan beszélgetés alakulhat ki köztetek, ami mélyíti a kapcsolatotok, és az érzelmi kötődést is erősíti.

 

Hogyan kell játszani?

 

Bontsd ki a cukorkás zacsit, és húzzál csukott szemmel egyet. Amilyen szinűt húztál, arra a kérdésre válaszolj. 🙂

 

Nagyon egyszerű játék, amivel sok mindent megtudhatunk egymásról. 

 

Jó jógázást kívánok nektek!

 

Bármilyen észrevétel,kérdés, kérés kapcsán keressetek! 

Vásárlás után a videók elérhetőek az oldalon