Magamról

E R Ő S Ö D J – L A Z U L J- F E J L Ő D J – V E L E M

Szia!

Pazonyi Mónika vagyok.

Nagyjából 20 éve az életem része a jóga, 10 éve oktatom is. Engem az első pillanatban megfogott a jógázás, nem is értettem, hogy miért. Egyszerűen egy olyan újfajta szemléletmódot hozott magával a jógagyakorlás az életemben, ami előtte teljesen ismeretlen volt számomra. Egy belső változás indult el az életemben, jellememben. Egészen más érteni a bölcs gondolatokat, mint megtapasztalni, és átérezni.

Téged is ezen az úton szeretnélek támogatni. Bevezetlek a jóga ismeretébe, ahol szépen lassan mindannyian rájövünk, hogy nem csak egy mozgásforma, sokkal több ennél.

Nagy elhivatottsággal támogatom a kezdő és újrakezdő jógásokat. Oktatásomban nagy hangsúlyt fektetek a gerinc anomáliák megelőzésére, és az ülőmunka ellensúlyozására. Számos hátfájást, derékfájást enyhítő jógagyakorlással találkozhatsz az oldalamon. A stressz-és feszültségoldás is fontos szempont az óráimon.

A rendszeres jógagyakorlás által egészségessé válik testünk.

Fejlődni fogsz.

Egyre jobban fogod magad érezni a bőrödben.

Erősebb leszel testileg és lelkileg.

Megnyugszol.

Ebben tudlak én támogatni.

Megtalálhatsz nálam 9-99 éves korig javasolt gyakorlásokat. A tinédzsereknek szóló programokban szülőkkel, testvérekkel gyakorolhatnak.

Célom az, hogy mindenki tudja élvezni a jóga jótékony hatásait, így egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet tudjon élni.

Gyakorolj velem!